Kontakto

LABI COM

Rr. Hamez Jashari, 28

10000, Prishtinë

Na Shkruani

Labi Com ju ofron përkrahje edhe përmes kontakt formës mjafton të na shkruani dhe ne do t'ju kontaktojmë në kohë sa me të shpejtë!

+377 44 (0) 44 220 332
+377 44 (0) 45 300 828
+377 44 (0) 44 808 888

Viber : +386 49 888 101
Email : info@labicom.biz

KONTAKTI
Gjithashtu edhe në Viber
+386 49 888 101

E HËNË - E SHTUNË

09:00  - 18:00 

E DIELE

10:00  - 17:30 

ZGJEDHJA ME E MIRË PËR JETESËN TUAJ!