Rreth Nesh

Labi Com - Prishtinë

Kush jemi ne?

N.T.N. ,, Labi Com ” me seli në rrugën Hamzë Jashari në Prishtinë ka një traditë të gjatë në ndërtimin e objekteve të ndryshme. Njihet për punë cilësore të punëve të vrazhda dhe të gjitha pozicioneve tjera, sepse ka një staf profesional duke filluar nga udhëheqësi i saj ing. i diplomuar i ndërtimtaris z.Shefqet Gashi dhe punëtorëve tjerë të cilët përvojen e parë në ndërtim e fituan në ish kombinatin ndërtimorë të vendit tonë ,, Ramiz Sadiku ” punëtorë të të cilit ishin. Kjo përvojë e gjatë e stafit udhëheqës , si dhe punëtorëve në punishte e bënë që objektet e ndërtuara nga ndërmarrja jonë të dalllohen për kah stabiliteti dhe cilësia e lartë në të gjitha pozicionet.

KONTAKTI
Gjithashtu edhe në Viber
+386 49 888 101

E HËNË - E SHTUNË

09:00  - 18:00 

E DIELE

10:00  - 17:30