MIRË SE ERDHËT

Labi Com përmes kësaj web faqe do t'ju informoj
për shërbimet dhe projektet që ofrojmë.

NDËRTIME CILËSORE

Duke ju ofruar ndërtime cilësore
Ne ua bëjmë jetën edhe më të rehatshme...

Ne bëjmë ëndrrat tuaja realitet

Duke jetuar në objektet banesore të LABI COM, ju do e kuptoni se keni bërë zgjedhjen me të mirë në jetën tuaj. LABI COM është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit.

Rreth Nesh

MundësiLeasing

Infrastruktura e jashtme

Izolimi nga jashtë

Lyrja nga brenda

Ashensorët

Dritaret

Gjelbrimi

Këndi i lojrave për fëmijë

Nxemja

Dyshemeja

Elementet e Banjove – Sanitaria

Sistemi Komunikimit

Rrjeti Kabllor

KONTAKTI
Gjithashtu edhe në Viber
+386 49 888 101

E HËNË - E SHTUNË

09:00  - 18:00 

E DIELE

10:00  - 17:30