PROJEKTET

Objekti Banesor 4

Titulli
Lokacioni
Lagja e Muhaxhirëve , Prishtinë
Leja e ndërtimit
05.Nr.351-64628.dt , 23.10.2013
Viti
2015/2016

Objekti afarist banesor (faza e parë 01) gjindet në lagjen e Muhagjirëve në rrugen “Bedri Shala”. Është i vendosur në një nga pozitat më te përshtatshme të Prishtinës në Velani tek parku i presidentit Rugova. Posedon 2 etazhe nëntokësore me vendparkime , një etazh me lokale afariste dhe 9 etazhe banim. Posedon gjithashtu edhe 700m2(7ari) oborr i cili është i rregulluar me gjelbrim dhe këndin e lojrave për fëmijë.

Leja e ndërtimit: 05.Nr.351-64628.dt , 23.10.2013 e lëshuar nga Drejtoria e urbanizmit dhe planifikimit hapsinorë.

GALERIA