PROJEKTET

Objekt Afarist

Titulli
Emri
Objekti Afarist
Lokacioni
Prishtinë
Viti
2001

Objekti është i ndërtuar në vitin 2001 dhe gjindet në rrugën
“Nazim Gafurri” Prishtinë , përballë gjimnazit “Sami Frashëri”.