Ndertim

Objekt Afarist
/
March 10, 2016

Objekt Afarist

Objekti është i ndërtuar në vitin 2001 dhe gjindet në rrugën "Nazim Gafurri" Prishtinë , përballë gjimnazit "Sami Frashëri".