BANESA 79m2

PLANET 3D TË BANESAVE TË GATSHME PËR SHITJE

KLIKO BUTONET:

Banesa 55m2 Banesa 63m2 Banesa 68m2Banesa 73m2Banesa 76m2Banesa 79m2 Banesa 84m2

“Ekipi ynë i profesionistëve ndërtimtarë ka mbi 29 vite eksperiencë dhe njohuri të kombinuara teknike në një gamë të gjerë të punëve ndërtimore. Ne ju ofrojmë apartamente të bukura dhe komode të nivelit të lartë cilësor me standarde europiane të ndërtuara me mure akustike si dhe përveq ngrohjes vetanake e bëjmë edhe instalimin e ngrohjes qëndrore për tu kyçur me termokos.”

Banesa 79m2 përfshin si më poshtë:

2 x Dhoma Gjumi
1 x Sallon me Kuzhinë
1 x Banjo
1 X Shpajz
1 x Koridor
1 x Ballkon
1 x Garazhë